Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Divattrend Trendi Divat

Hiszünk benne, hogy mindenkinek járnak a lélekemelő pillanatok

Audrey Hepburn igazi divatikon

2022. október 23. 15:22 - RottenBiller

audrey-hepburn.png

 

 

Audrey Hepburn az Amerikai Filmintézet által összeállított klasszikus hollywoodi mozi listáján a harmadik legnagyobb női filmes legendaként szerepel. Beiktatták a Nemzetközi Legjobban Öltözött Hírességek Csarnokába is.

 

Audrey Hepburn nem csak Hollywood egyik legnagyobb női filmes legendája, de egy igaz divatikon is. Arisztokrata családban született Brüsszelben. Gyermekkorának egy részét Belgiumban majd Angliában és Hollandiában töltötte.

 

A West Enden kezdte meg zenés színházi karrierjét és több filmben is szerepelt. Ő volt az első színésznő, aki Oscar-díjat, Golden Globe-díjat és BAFTA-díjat is nyert. Híres szerepei közé tartozik az 1954-ben készült Sabrina, az 1961-es Reggeli Tiffanynál (magyarul: Álom luxuskivitelben) című film és természetesen a My Fair Lady.

 

Audrey Hepburn három BAFTA-díjat nyert, filmes karrierjének elismeréseként megkapta a BAFTA életműdíjat. Egyik annak a tizenhét embernek, akik Akadémiai, Emmy, Grammy és Tony díjat is nyertek.

 

1954-től kezdődően az UNICEF munkájához is hozzájárul. 1988 és 1992 között Afrika, Dél-Amerika és Ázsia legszegényebb közösségeiben dolgozott. 1992-ben megkapta az Amerikai Egyesült Államok Elnöki Szabadságérmét az UNICEF jószolgálati nagyköveteként végzett tevékenységéért.

 

 

 

 

Nézd meg te is Audrey Hepburn ikonikus Givenchy ruháját

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://divattrend-trendi-divat.blog.hu/api/trackback/id/tr3217960756

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása