Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Divattrend Trendi Divat

Hiszünk benne, hogy mindenkinek járnak a lélekemelő pillanatok

Az 1848-as fiatalok történetéről szóló film készül

2022. augusztus 29. 12:05 - RottenBiller

pexels-kyle-loftus-3379942.jpg

 

Káel Csaba kormánybiztos kifejtette, hogy ilyen filmet más nem csinál helyettünk, amely nagy valószínűséggel arra utal, hogy a március 15.-i fiatalok története kifejezetten egy olyan magyar téma, amelyet Magyarországon kell megfilmesíteni. 

2022 április 20-án kezdődtek a forgatások, amelyek az 1848. március 15-i napról készítenek kalandfilmet. A forgatás helyszínéül már több budapesti utcát igénybe vettek. A forgatás fő helyszíne azonban Fót, ahol egy hatalmas díszletet építettek fel.

A film rendezője szerint nagyon sok ember szereti azt a korszakot, amelyben a film játszódik. Ha belegondolunk, talán mindenkinek kedvence a március 15-i esemény, hogy ha a hosszú magyar történelemórákra gondolunk.

Ezen a napon egyszerre jelenik meg a fiatalság, a szerelem és a szabadság iránti vágy. Márpedig ezek olyan értékek, amelyek mindenki számára kedves emlékeket ébresztenek.

A nagy volumenű filmben fiatal színészek dolgoznak, aminek köszönhetően most első alkalommal szerepelnek egy ilyen közegben, a rendező azért sajnálja ezt, mert úgy tapasztalja, hogy nagyon nagy professzionalizmussal végzik a munkát az ifjú színészek.

A valós történeteket és fiktív karaktereket és cselekményszálakat feldolgozó filmben olyan nagy nevek is láthatóak lesznek, mint Lukács Sándor, Szerednyey Béla, Nagy Sándor, Horváth Lajos Ottó ők fontos szerepeket játszik a filmben.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://divattrend-trendi-divat.blog.hu/api/trackback/id/tr7017918769

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása