Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Divattrend Trendi Divat

Hiszünk benne, hogy mindenkinek járnak a lélekemelő pillanatok

Julia Garner fogja játszani Madonnát

2022. június 09. 11:52 - RottenBiller

Garnernek felajánlották, hogy játssza el Madonnát az általa készített életrajzi filmben

 

juliagarner-jatsza-madonna-szerepet.jpg

Julia Garner amerikai színésznő, aki az Ozark című Netflix sorozatban vált népszerűvé. Kritikai elismerést kapott szerepének megformálásáért és 2019-ben és 2020-ban, a legjobb női mellékszereplő Emmy-díját kapott. Továbbá 2020-ban Golden Globe-díjra jelölték, a legjobb női mellékszereplő kategóriában.

 

 

Julia Garner New Yorkban, Bronx-ban született. Édesanyja terapeuta, aki Izraelben sikeres színésznői és komikusi karriert futott be. Apja pedig festő és művésztanár. Garner félig Izraeliként jellemzi magát. Édesanyja rokonait gyakran látogatja Izraelben.

 

 

15 éves korában kezdett el színész órákat venni, annak érdekében, hogy sikeresen legyőzze félénkségét. Pszichológia diplomát szerzett 2015-ben az Indiana Egyetemen.

17 éves korában Sarah szerepét játszotta a Martha Marcy May Marlene című filmben.

2017-től kezdődően Ruth Langmore-t alakítja az Ozark című sorozatban. 2018-ban a Maniac című Netflix sorozatban Ellie-ként szerepelt. 2022-ben szerepelt abban a thrillerfilmben, amelyet Natalie Erika James rendezett és és Kitty Green által rendezett The Royal Hotel című filmben is.

2022 júniusában felröppent az a hír, hogy Garnernek felajánlották, hogy játssza el Madonnát az általa készített életrajzi filmben.

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://divattrend-trendi-divat.blog.hu/api/trackback/id/tr2017852425

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása