Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Divattrend Trendi Divat

Hiszünk benne, hogy mindenkinek járnak a lélekemelő pillanatok

A 2022-es év őszi hónapjának legdivatosabb árnyalata

2022. október 27. 16:15 - RottenBiller

Victoria Beckham színésznő, modell menye jellegzetes szőke haja helyett barna tincsekkel pózol a címlapon

 pexels-alexander-dummer-134469.jpg

Victoria Beckham menye új hajszínre váltott és a 2022-es év őszi hónapjának legdivatosabb árnyalatát választotta. Nicola Peltz nem csak arról híres, hogy Vicotria és David Beckham fiához Brooklyn Beckham-hoz ment feleségül.

Több sorozatban és filmben is játszott már és évek óta építi modellkarrierjét. Egy igazi divatikon, aki menő öltözködésével sokakat inspirált. Jelölték a Young Hollywood díjra. Legismertebb szerepe a 2010-ben The Last Airbender című filmben eljátszott Katara.

Továbbá a Bates Motel című drámasorozatban is játszott. Több díjat is kapott a Transformers című filmben nyújtott alakításáért.

A frizurája szintén az érdeklődés középpontjában áll. Nemrég az ősz egyik legtrendibb árnyalatát vállalta be. Brooklyn és Nicola 2022 áprilisában kötött házasságot. Az esküvőről készült felvételek az egész világsajtót bejárták.

 

 

 

 

A Gracia magazin fotósorozatot készített Nicolával. A híres modell és színésznő ismertetőjele korábban a hosszú szőke haj volt. Most azonban barna tincsekkel szerepelt a címlapon.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://divattrend-trendi-divat.blog.hu/api/trackback/id/tr2117964306

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása