Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Divattrend Trendi Divat

Hiszünk benne, hogy mindenkinek járnak a lélekemelő pillanatok

Timothée Chalamet 11 millióért vásárolt házat

2022. november 05. 17:17 - RottenBiller

Filmszínészek, akik kiemelkedtek

pexels-emre-14071362.jpg

 

Amióta Hollywood Hollywood, a sikeres és befutott sztárok a nagy gázsijuknak egy részét arra költik el, hogy szuper otthonként luxus ingatlant vásárolnak Los Angelesben. A filmszínészek, akik valamilyen módon kiemelkednek igazán lenyűgöző otthont tudnak vásárolni maguknak.

 screen-shot-2022-10-17-at-8_11_14-am.jpg

A Dűne sztárja Timothée Chalamet azon színészek közé tartozik, akik sikeresek lettek Hollywoodban és hatalmas nemzetközi hírnévre is szert tettek. Természetes, hogy a filmszínész új otthona is felkeltette az érdeklődő sajtó figyelmét.

 kate2.jpg

A luxusingatlan azonban az adott kultúra szerint megfelelő adottságokkal rendelkezik azzal kapcsolatban, hogy a világhírű színész számára megfelelő otthon biztosítson. A nyugalmas pihenést és a magánélet privát jellegét is megőrizve.

 

 

 

 

A Dűne második része 2023. november 3-án kerül a mozikba. Paul Atreides kalandjait követi majd nyomon, a családját elpusztító összeesküvők ellen indított hadjárat során. Minden erejével arra törekszik, hogy megakadályozzon egy borzalmas jövőt, amelyet rajta kívül nem lát senki.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Érkezik a Dűne második része!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://divattrend-trendi-divat.blog.hu/api/trackback/id/tr6217971056

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása