Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Divattrend Trendi Divat

Hiszünk benne, hogy mindenkinek járnak a lélekemelő pillanatok

James Cameron terve, ha nem lesz sikeres az Avatar 2

2022. november 07. 13:13 - RottenBiller

Mi történik, ha az Avatar: A víz útja mégsem hozza várt számokat?

avatar-the-way-of-water-jake-sully-flying.jpg

 

James Cameron abban az esetben, hogy ha az Avatar 2 része nem lesz nyereséges, egyéni tervvel rendelkezik. Ebben az esetben a történet az Avatar 3 részben zárul. Tekintettel arra, hogy az Avatar első része minden idők legnagyobb bevételét hozó film volt, az egész világon.

 

Ebből egy olyan következtetés született meg, hogy a film második része A víz útja szintén nyereséges lesz. Az Avatar második részét 2022. december 16-án mutatják be a mozikban. A rajongóknak 13 év várakozás után már csak párat kell aludniuk, hogy mozikban láthassák az Avatar. A víz útja című filmet.

 

A várakozások tehát az alkotók részéről pozitív, arra számítanak, hogy nyereséges lesz. A jelenlegi tervek szerint a további folytatások premier dátumai:

 

  • 2024 december 20 Avatar 3
  • 2026 december 18 Avatar 4
  • 2028 december 22 Avatar 5

 

A showbusinessben azonban mindig fennáll a bukás veszélye. Mi történik abban az esetben, hogy ha az Avatar második része mégsem hozza a várt nyereséget? Ebben az esetben a következő, az Avatar 3 filmben lezárul a történet és nem készítenek több folytatást.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ha tetszett és szeretnél még olvasni minket, iratkozz fel a Google News csatornánkra, hogy ne maradj le az újdonságokról és kedveld Facebook oldalunkat.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://divattrend-trendi-divat.blog.hu/api/trackback/id/tr5417972484

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása