Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Divattrend Trendi Divat

Hiszünk benne, hogy mindenkinek járnak a lélekemelő pillanatok

Kiderült milyen hosszú film lesz az Avatar második része

2022. október 29. 17:27 - RottenBiller

James Cameron tök jó fej!!!

 pexels-pixabay-33129.jpg

Emlékezünk még amikor az Avatar a mozikba került és mindenki arról beszélt, hogy jóval hosszabb filmidő lesz, mint a hagyományos amerikai mozifilmek? Most ismét, ha azt tervezzük, hogy a mozikban megnézzük az Avatar második részét maratoni filmnézésre kell készülni!

 

Sokkal jobban kell majd a popcorn-al és az üdítővel takarékoskodni, ha moziban nézzük meg az Avatar: A víz útja című filmet!

 

Hosszú évek óta várjuk, hogy folytatódjon a Na’vi-k története! 2022-es év mozipremierjeinek legjobban várt filmje minden bizonnyal az Avatar második része, az Avatar: A víz útja. A film folytatására a rajongóknak 13 éves kellett várni. Az első rész 2,5 órás, a második rész pedig 190 perces, azaz kereken 3 óra és 10 perc hosszúságú!

 

A The Hollywood Reporter jelentette, hogy az új Avatar film megtekintése közben több mint 3 órát fogunk eltölteni a mozikban. Igaz, hogy ebbe a stáblistát is beleszámolták, de ha a mozikban olyan sokszor eltúlzott reklámokat és filmelőzeteseket is beleszámoljuk, akkor biztos, hogy három óránál többet fogunk ülni a moziban.

 

Az Avatar második része azonban nem a leghosszabb James Cameron film, a Titanic 3 óra 14 perc hosszúságú. Az alkotók azonban biztos védjegyek arra, hogy a történet be fog szippantani minket, úgy, mint ahogyan azt egy jó filmnek tennie kell és ez az idő is gyorsan el fog szállni.

 

James Cameron rendező, elég jó fejnek tűnik, még a nyáron nyilatkozott a film hosszáról: "Nem szeretném, ha az emberek a film hossza miatt picsognának, amikor képesek ledarálni egy ültő helyükben nyolc órányi tévésorozatot. Szinte látom magam előtt a kritikák erre vonatkozó részeit: 'A kínkeservesen hosszú háromórás film...' Hagyjatok már lógva! Láttam, ahogy a gyerekeim leültek a tévé elé és zokszó nélkül végignéztek öt darab egy órás sorozatrészt. Megmondom, hogy milyen paradigmaváltásra van szükség: nem gáz, ha felállsz és kimész pisilni!"

 

 

 

 

 

 

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://divattrend-trendi-divat.blog.hu/api/trackback/id/tr2617965792

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása