Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Divattrend Trendi Divat

Hiszünk benne, hogy mindenkinek járnak a lélekemelő pillanatok

Az Elvis Presley életrajzi film, Szeptemberben látható lesz az HBO Max-on

2022. augusztus 28. 14:58 - RottenBiller

elvis-presley.jpg

 

Elvis Presley a Rock n Roll királya, gyakran csak Királyként szokták megnevezni. A világ leghíresebb énekese, mind a mai napig. Tizennégy alkalommal Grammy-díjra jelölték, három alkalommal meg is nyerte és 1971-ben Grammy Életműdíjat kapott.

1954-ben kezdődött a karrierje, amikor a rockabilly műfaj első számú énekesévé vált. Hamar és gyorsan megismerte az egész ország. Első kislemeze 1956-ban jelent meg, amely hatalmas sikert aratott, Heartbreak Hotel címmel.

További slágerek és filmes szerepek követték az első nagy sikert hozó albumot, átmenetileg azonban felhagyott a zenei karrier építésével, hiszen 1958-ban katonai szolgálatot teljesített.

A hatvanas években, a visszatérése után filmszínészként tevékenykedett. A filmekhez kiadott albumokat azonban a kritikusok általában lehúzták. A zenei színpadra 1968-ban tért vissza. Elvis Presley 1973-as koncertje volt az első a világon, amelyet a televíziók műholdakon keresztül közvetítettek.

Különleges kapcsolatban áll a világsztár Magyarországgal, hiszen 1956-ban a forradalom menekültjei mellé állt és felszólította az amerikai nézőket, hogy adakozzanak a bajba jutott embereknek.

Elvis Presley Budapest díszpolgára és az 1956-as forradalom melletti bátor kiállása miatt, egy parkot is elneveztek róla Budapesten. 

Az Elvis című film, Szeptemberben érkezik az HBO Maxra! 

 

 

 

 

 

 elvis-presley-157007.png

 

 

 

 elvis-presley-157006.png

 

 

 

 elvis-937618_1920.png

 

 

Divat Trend

Trendi Divat

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://divattrend-trendi-divat.blog.hu/api/trackback/id/tr217918211

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása