Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Divattrend Trendi Divat

Hiszünk benne, hogy mindenkinek járnak a lélekemelő pillanatok

Mit jelent a divathack?

2022. október 14. 14:15 - RottenBiller

DIY vagyis Csináld magad! A divathack a divat kódjának feltörését jelenti

ruha-hackek.jpg

 

 

A divathackelés nem számítógépes bűnözés. Nem tudják megállítani a tűzfalak vagy más kibervédlemi rendszerek és a rendvédelmi szervek sem fognak katonai erővel és helikopterekkel kiszállni, amikor egy divathackert tetten érnek.

A divathackelés a divat kódjának feltörését jelenti. Az upcycling rokon értelmű kifejezése is lehetne. Azt jelenti, hogy az ember megérti a divatkódokat és az nem a márkák butikjaiban vásárolja meg, hanem saját maga által szerzett alapanyagból saját kreativitását felhasználva.

Természetesen a márka védjegyét így nem használhatja. A divathackelés nem hamísításról szól. Sokkal inkább arról, hogy senki sem tiltja, hogy igazán kreatív alkotással magunk készítsünk ruhákat, kiegészítőket, igazán stílusos megjelenést.

 

Egyszerű ruha hackek, amelyek megváltoztatják a gardróbodat

 

 

Vannak olyan divathackerek, akik rászállnak egy márkára, és professzionálisan lehúzzák az adott márka kódjait. Azt inkább márka hacknek lehetne nevezni. Az 1970-es években, amikor az internet még csak megszületőfélben volt és egyáltalán nem volt annyira elterjedt, mint napjainkban, mivel a világháló még nem is létezett, a hackelés hippi vállalkozás volt.

A jóindulatú hackerek egy nyílt internetes közösségben hittek. Ennek érdekében azt szerették volna, hogy a szoftverek, a rendszerek és a programnyelvek, mind szabadok és megoszthatóak legyenek.

A Hacking Couture műhelyt azért hozták létre, hogy elmagyarázzák az embereknek egy adott divatmárka működését, hogy létrehozzák a saját hackjeiket és inspirációkat merítsenek.

A DIY függetlenséget és kreativitást jelent az alkotók számára. Egy régi pulóver feldarabolása és egy új ruhadarab előállítása, egy gomb felvarrása, vagy bármilyen más művelet, amelyet egy ruhán végzünk átalakítás céljából nagyszerű kreatív tevékenység még abban az esetben is, ha nem vagyunk professzionális szabók.

 

 

Egyszerű ruha hackek, amelyek megváltoztatják a gardróbodat

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://divattrend-trendi-divat.blog.hu/api/trackback/id/tr3917954246

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása